Over Art to give


Art to give prints zijn reproducties van een origineel kunstwerk, gemaakt door beeldend kunstenaar Meike van Riel.

De prints zijn op 250 grams papier afgedrukt, met de kleur "natuurwit". Dit is net niet spierwit.

De maten die je kan kiezen zijn A4 en A5. De daadwerkelijke maat van de reproductie kan net iets kleiner (bv 0,5 mm) zijn dan precies A5 of A4. Dit omdat de reproductie ook handwerk is.

De verzendtijd bedraagt 2 tot 3 weken. Mocht je het erg graag snel ontvangen, dan kan je dit aangeven in de aanvraag per mail.

Mocht er iets beschadigd raken, tijdens het verzenden, dan kan je mij zeker bellen. En vinden we een gepaste oplossing. Waarschijnlijk krijg je snel een nieuwe zending toegestuurd.

De reproductie wordt mooi verpakt (als cadeau) in een cellofaan met een karton ter versteviging erachter. In een envelop wordt deze print naar je opgeven adres verzonden.

Nadat je een mail hebt verzonden met de aanvraag, ontvang je een factuur. Na betaling van deze factuur wordt  de Art to give naar je toe gezonden.


Via het contactformulier kan je een print bestellen onder vermelding van het formaat en nummer van de print. Je ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie over betaling en verzending.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *